Scroll Top
Beter vindbaar in Google
Eerlijk advies

Wordpress website

Webdesign bureau
WordPress website laten maken
Ook u kunt uw WordPress website laten maken door DaanWerkelijk. Ik creëren op basis van uw wensen en doelen een conversiegerichte website, geheel afgestemd op uw doelgroep. Niet alleen kunt u bij ons WordPress webdesign bureau een WordPress website laten bouwen, ook zorgen wij er voor dat deze geheel responsive is voor mobiele apparaten als smartphones en tablets. Op deze manier bent u altijd up-to-date en speelt u in op de laatste trends. Daarbij staan onze specialisten voor een nauwe samenwerking, zodat uw wensen goed terug kunnen komen in het design.

Uw merk versterken?

Ik adviseer u graag

Waarom een website laten bouwen met WordPress?

Tegenwoordig kunt u niet meer om het laten maken van een WordPress website heen. Websites worden tegenwoordig steeds professioneler en de concurrentie op het internet neemt toe. Daarbij moet u de kosten zoveel mogelijk kunnen drukken. Een website gebouwd in WordPress of ander CMS zorgt er voor dat u zelf gemakkelijk complexe aanpassingen aan uw website kunt doen, zonder dat u hiervoor een technische achtergrond nodig heeft. Op deze manier is het niet langer noodzakelijk een fulltime professional in te huren voor het beheer van uw website. U blijft ten alle tijden up-to-date en hebt geen onnodige uitgaven.

Wordpress website laten maken

Toch is dit niet de enige reden om uw website met WordPress te laten bouwen. Dit content managementsysteem geeft u namelijk duizenden mogelijkheden in de vorm van plug-ins. Deze plug-ins zijn kleine aanvullingen op uw systeem en laten u van alles beheren. Zo is het onder andere mogelijk om zelf banners te maken, uw content te beheren, de beveiliging van uw website op te hogen en kunt u zelfs uw SEO checken.

Het laten maken van een WordPress website is echter niet het enige benodigde om online rendement te behalen en relevant te blijven voor uw potentiële klanten. Een professionele website is tegenwoordig ook geheel responsive voor mobiele apparaten.

responsive website

Meer dan een WordPress website laten maken: Responsive design

Wanneer kiest voor een WordPress website laten maken door een externe partij, is de toevoeging van dit CMS niet het enige vereiste. Tegenwoordig maakt bijna iedereen gebruik van een smartphone en/of tablet. Onlangs is zelfs bekend geworden dat het mobiele internetverkeer dat van de desktop al is gepasseerd. De verwachting is dat dit in de toekomst alleen maar toe zal nemen. Wanneer u een professionele website laat maken, moet deze gericht zijn op conversie. Dit bereikt u niet door allerlei complexe zaken te implementeren in uw webshop, maar door deze responsive te laten maken voor mobiele apparaten.

 

Een responsive website beweegt op dynamische manier mee met apparaten van verschillende groottes en breedtes. Het design past zich aan, waarbij uw content automatisch goed in beeld blijft. Wilt u inspelen op de trend die momenteel gaande is – en wilt u zekerheid voor de toekomst creëren met uw webshop  – laat dan een mobiele website maken die responsive is.

Een professionele partij waarbij u uw WordPress website kunt laten maken, is DaanWerkelijk. Lees direct verder over de diensten van ons webdesign bureau.