Scroll Top
Beter vindbaar in Google
Eerlijk advies

Webdesign

Webdesign bureau
Ik lever slimme en flexibele oplossingen

U bent op zoek naar een professioneel webdesign bureau, zullen we samenwerken?

Een zorgvuldig opgebouwde website kan een zeer nuttige toevoeging zijn voor uw business. DaanWerkelijk helpt u graag om dit te realiseren. Ik zorg voor een professioneel gebouwd online visitekaartje. Geheel responsive en dus geschikt voor mobiele apparaten.

Ik zorg voor een website of webshop, waarmee u direct via het internet klanten kunt genereren. Een website met uitstraling is een toevoeging voor elk bedrijf, ook voor uw bedrijf!

Hoe maak ik uw website?

Wanneer we gaan samenwerken, zorg ik ervoor dat uw website van alle gemakken voorzien is. Websites worden steeds complexer, en de online markt is steeds groter. Om mee te kunnen doen in dit online geweld is het inschakelen van een webdesigner die uw wensen kan vertalen naar een professioneel vormgegeven website of webshop noodzakelijk.

website laten maken
responsive website

Een responsive design

Het kan niet vaak genoeg worden gezegd, maar elk webdesign moet tegenwoordig geheel responsive zijn voor mobiele apparaten. In 2016 is het mobiele internetverkeer dat van de desktop ruimschoots voorbijgestoken – laat staan hoe dit er nu uitziet, of in de komende jaren,.

Wanneer het design van uw website niet responsive is, wordt deze onvolledig of niet goed in beeld gebracht op smartphones en tablets. Hierdoor loopt u een zeer groot aantal potentiële bezoekers mis. Ons webdesign bureau zorgt daarom altijd voor de juiste CSS, zodat uw website of webshop perfect meeschaalt met elk denkbaar apparaat.

Waarom een website via DaanWerkelijk?

Waarom zou u samenwerken met mij? Er is u zojuist uitgelegd waar een webdesign minimaal uit zou moeten bestaan naar onze mening, maar u wilt weten waarom u zou moeten kiezen voor ons webdesign bureau. Wij kunnen de loftrompet steken over onze webdesigners, of u allerlei technische verhalen vertellen, maar onze kernwaarde is terug te brengen naar één punt: resultaat.

Wanneer u DaanWerkelijk kiest voor het produceren van uw website of webshop, werken wij vanuit het behalen van resultaat, ofwel conversie. U behaalt maximaal rendement door twee factoren te combineren: bezoekers aantrekken en het maximale uit deze bezoekers halen. Wanneer u optimaal rendement uit het internet wil halen, schakelt u ons bureau zowel in voor het produceren van uw webdesign als de ‘online promotie’ hiervan.

Wordpress website laten maken