Scroll Top
Beter vindbaar in Google
Eerlijk advies

Google Adwords

Online Marketing
Google AdWords 

Google Adwords. Het blijft een fenomeen waarmee men niet over op kan houden. Heeft u interesse om een AdWords Specialist in te schakelen, of zoekt u hulp bij het zelf inrichten van uw campagnes? Lees hieronder verder en we vertellen u meer over wat Google AdWords is, wat wij als agency bieden en welke mogelijkheden er allemaal zijn! 

Uw merk versterken?

Ik adviseer u graag

Wat is Google AdWords? 

Google AdWords, ook wel SEA (Search Engine Advertising) genoemd, is een advertentieprogramma dat door Google in het leven is geroepen. Google Ads (want zo heet het tegenwoordig) biedt bedrijven diverse mogelijkheden om bezoekers door middel van advertenties te bereiken en naar de website te trekken. Hiermee kan men relevant zoekverkeer genereren, met een hoge kans op conversie. 

Google Ads biedt meerdere mogelijkheden. Zo kan men verschillende advertenties genereren op verschillende zoekwoorden, waarbij er simultaan meerdere campagnes kunnen lopen. Dit is een zeer effectief middel, maar hier staan natuurlijk ook kosten tegenover. 

wat is google adwords
Kosten van google adwords

Wat zijn de kosten van Google AdWords? 

De kosten van Google AdWords hangen af van een aantal factoren. Een daarvan is de kwaliteitsscore van jouw website. Wanneer jouw website aan alle eisen van Google voldoet, bestaat de kans dat de cost per click omlaag gebracht worden. Google Ads is namelijk een soort veiling. De kosten die u per klik betaalt, hangen geheel af van de veiling waar u aan deelneemt. 

Bij een veiling zijn er meerdere deelnemers. Hoe meer deelnemers er zijn, en hoe meer ze willen betalen voor een plek, hoe meer de prijs wordt opgedreven. Zo betaal je voor een simpel zoekwoord nog geen euro per klik, maar kunnen de kosten op het zoekwoord ‘slotenmaker Amsterdam’ tot zo’n 100 euro oplopen. In de Verenigde staten zijn er zelfs termen die richting de 1.000 dollar gaan!

Direct AdWords uitbesteden aan DaanWerkelijk!

Wilt u meer uit Google halen en behalve het organische gedeelte ook de advertenties van de zoekmachine veroveren? DaanWerkelijk helpt u graag verder. Zo nemen wij het gehele proces voor u uit handen en blijven wij ons proactief instellen om de campagnes te blijven optimaliseren. Schakel DaanWerkelijk in en kies voor Google AdWords uitbesteden aan een specialist!