Scroll Top
Beter vindbaar in Google
Eerlijk advies

Huisstijl

MediaDesign
Een huisstijl door DaanWerkelijk

Een aansprekende huisstijl is onmisbaar voor een bedrijf, of je nou een lokale kapper bent of een A-merk van wereldformaat. Elk bedrijf heeft een representatieve huisstijl nodig, het is immers de eerste indruk die de klant van je krijgt. De beeldtaal van uw merk stopt niet bij een logo. Het spreekt ook via uw briefpapier, uw enveloppen en visitekaartjes. Letterlijk uw complete huisstijl dus.

Lees hieronder wat een huisstijl kan doen. 

Uw merk versterken?

Ik adviseer u graag

Huisstijl ontwerpen

U wilt een professionele huisstijl laten ontwerpen?

DaanWerkelijk weet als geen ander dat kwaliteit in de details schuilgaat. Uw huisstijl moet er goed uitziet, zowel visueel als stilistisch, maar moet ook onderscheidend zijn. Uw huisstijl ontwerp is onderdeel van uw bedrijfsimago. Het is dan ook meer dan het plaatsen van uw logo op briefpapier ,visitekaartjes en autobestickering. Het ontwerp moet passen bij uw bedrijf en wat u wilt uitstralen. Wanneer het op elkaar aansluit en, niet te vergeten, de toeschouwers aanspreekt en blijft hangen, dan heeft u een succesvol logo in handen. Een volledige huisstijl ontwikkeling omvat bijvoorbeeld ook gevelreclame, autobestickering, lichtbakken, relatiegeschenken, borden, banners enzovoort, enzovoort…

Huisstijl laten maken
Huisstijl logo laten maken

Logo laten ontwerpen

Een bedrijf profileert zich bij het ontwerpen van een bepaalde huisstijl in wat u en het bedrijf wilt uitstralen. Dit geeft inhoud aan de identiteit van het bedrijf. Websites die reeds verouderd zijn in opmaak en design zijn geen probleem voor onze specialisten. Professioneel een typerend nieuwe huisstijl aanbrengen is een van de diensten waar u een vakkundige voor kunt inzetten. Potentiële klanten zijn gevoelig voor de sfeer die uw business uitstraalt, wij kunnen inspelen op wat goed werkt bij de perceptie van nieuwe bezoekers. Op dit vlak opereren wij met korte lijnen en luisteren wij goed naar uw wensen, daarnaast verliezen wij niet uw doelgroep uit het oog. Voor het ontwerpen van een strakke huisstijl kiest u voor ons webdesign bureau.

Printmedia en sociale media

DaanWerkelijk verleent ook diensten bij het ontwerpen van een huisstijl bij services in printmedia en sociale media. Voorbeelden hiervan zijn een huisstijl ontwerpen voor een magazine, advertentie, krant, brochure, hand-outs, nieuwsblad, (visite)kaarten, posters of flyers. Ook verzorg ik uw business of bedrijf van een in het oog springende stijl op platformen zoals Facebook en Twitter. Het ontwerp van een logo is belangrijk voor toepassing in de banners, sliders, opmaak van de pagina’s, vormgeving in de berichten en advertenties.

Social media