Scroll Top
Beter vindbaar in Google
Eerlijk advies

Website onderhoud

Webdesign bureau
Website onderhoud

Website onderhoud is erg belangrijk. De online wereld staat nooit stil en daarom moet het onderhoud van de website op een goede manier worden uitgevoerd. Stilstand staat op dit kanaal gelijk aan achteruitgang. Alleen maar gekeken naar de ontwikkelingen in deze wereld het afgelopen jaar, zal u beseffen dat uw website continu in beweging moet blijven. Een website is nooit af. Altijd zijn er wel enkele verbeterpunten of kan er worden gewerkt aan het webdesign of de SEO.

DaanWerkelijk is de specialist die uw website graag onder handen neemt.

Dit zijn vooral de webdesign gerelateerde diensten. Ook bent u bij ons op de goede plaats voor online marketing (SEO), het zichtbaar worden op de zoekmachines. Samen werken we als partners aan uw website en zorgen we ervoor dat deze winstgevend gaat worden. De mogelijkheden zijn oneindig! Nadat de website succesvol is blijven wij als u dat wenst de site beheren. Hierover leest u zo meer.

Website onderhoud: meestal tijdrovend en geldverslindend

Het website onderhoud van een professionele site kost vaak veel geld en veel tijd. Daarnaast is technisch onderhoud van een site meer dan alleen iets weten over HTML. Kennis over web servers, DNS servers en het onderhoud/de optimalisatie hiervan, browser en server caching, het beveiligen tegen hackers, het onderhoud van de database en meer is benodigd.

Hiervoor heeft u als particulier, eigenaar van een klein, middelgroot of groot bedrijf geen tijd en meestal ook geen zin in. DaanWerkelijk is er omdat wij uw site de aandacht willen geven die het verdient en het technisch website onderhoud voor u uit willen voeren.

Collega’s die ook deze dienst bieden vragen vaak voor elke wijziging geld. Vaak horen we dat als er iets simpel moet worden geplaatst, zoals een formulier of het toevoegen van een pagina, er al kosten zijn gerekend. Hierdoor lopen de kosten voor het laten onderhouden snel op.

DaanWerkelijk zorgt ervoor dat het beheer en alle plugin updates worden uitgevoerd. U komt nooit voor verrassende kosten te staan. U weet vooraf altijd goed waar u aan toe bent en het beheer is tot in de kleinste details geregeld. Kortom: Simpel, overzichtelijk en voor een lage prijs. Bij ons heeft u geen gedoe, u heeft garantie dat alles zal werken. Uw website onderhoud is in goede handen.

website up to date

Website onderhoud – Altijd up-to-date met DaanWerkelijk

Wij zorgen ervoor dat het website onderhoud altijd up-to-date is. Wekelijks besteden we een aantal uren aan het onderhoud en de ontwikkeling van uw website (Zoals het schrijven van tekst). Samen veroveren we uw markt en zorgen we ervoor dat de sales op uw website gaan groeien. Wij bieden onze diensten aan vanuit Leiden. Hier is ons bedrijf gevestigd en werkt ons team samen aan uw doelen. Zij kunnen alles voor u op maat ontwikkelen, ook het laten onderhouden van de site kunt u aan hen over laten tegen lage kosten. Het is van belang dat u de investering in ons snel terug gaat verdienen. Dan kunt u vervolgens verder investeren in ons zodat we win-win-situaties creëren. Laat uw website onderhoud door DaanWerkelijk uitvoeren!