Scroll Top
Beter vindbaar in Google
Eerlijk advies

Social media

Online Marketing
Social Media Marketing

Social Media Marketing inzetten om meer mensen te bereiken en uw online marketing efforts kracht bij te zetten? DaanWerkelijk helpt u verder. Een team van online marketeers, social media marketingspecialisten, Ads specialisten en grafische ontwerpers slaat de handen ineens om tot maximaal resultaat te komen. Meer weten over adverteren op social media, het opzetten van organische campagnes en de meerwaarde van DaanWerkelijk? Leest u hieronder verder, of neem direct contact met ons op! 

Uw merk versterken?

Ik adviseer u graag

Waarom Social Media Marketing inzetten?

Social Media Marketing is een onderdeel van online marketing dat nog steeds onderschat wordt. Veel ondernemers richten zich op diverse onderdelen, maar hun sociale kanalen blijven hierbij onderbelicht. Dit terwijl sociale media als Facebook, Instagram, LinkedIn en zelfs Pinterest een waardevolle toevoeging kunnen bieden. Iedereen zit op de socials en door ze op de juiste manieren te bereiken, kun je actief verkopen genereren. Dit kan zowel via advertenties als organisch. 

Social media
Sterke Social media campagne

Social Media Campagnes

Het eerste onderdeel dat aangepakt dient te worden, is het ‘normale’ gedeelte van jouw sociale kanalen. Dit vraagt om een uitgebreide inrichting, waaronder een beschrijving en het verwerken van uw producten, mits u deze biedt natuurlijk. Vervolgens dient ervoor gezorgd te worden dat de juiste content geproduceerd wordt. Een social mediacampagne opzetten is de vorm van social media marekting waarmee begonnen dient te worden. Wanneer alles is ingericht, zorgt u voor een gedegen promotie van uw unieke content. Denk hierbij aan blogs, maar ook aanbiedingen, winacties, het opbouwen van een portfolio en meer. Zie social media marketing hierbij als een verlengstuk van uw website en niet een apart kanaal. 

Direct social media marketing uitbesteden!

Social Media Marketing is het middel bij uitstek om de juiste personen op het juiste moment te bereiken. DaanWerkelijk zet diverse campagnes in en adverteert op de juiste kanalen om zodoende een maximale return on investment te behalen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden van Social Media Marketing.