Scroll Top
Beter vindbaar in Google
Eerlijk advies

Over mij

Daan Verhagen
Hoi! Even voorstellen:

Als Online Marketeer zorg ik ervoor dat uw merk gaat groeien. Ik ben conversie gericht en zorg voor een online strategie. Bovendien ben ik continu op zoek naar nieuwe online kansen en manieren om uw bedrijf te promoten. Als datagedreven digital professional wil ik bijblijven, maar nog veel liever vooroplopen. 

Ik ben Daan Verhagen. Een creatieve duizendpoot met een brede interesse. Ik heb een fascinatie voor nieuwe media. En ben niet bang voor nieuwe technieken. Ik zoek graag inventieve oplossingen voor grote en kleine problemen.

Zullen we Samenwerken?
U wilt een professionele uitstraling? Laten we erover praten!
IK CREEËR KRACHTIGE PROJECTEN
Mijn Proces
IDEE

Bij het laten maken van een website heeft u vooraf een idee. In de inventarisatiefase breng ik uw wensen, ideeën en doelen in kaart en bespreken we samen de mogelijkheden. 

ONTWERP

Ik lever een aantal ontwerpen aan, allen bestemd voor verschillende pagina’s. Natuurlijk is er ruimte voor verandering. Na goedkeuring kan het definitieve design worden uitgewerkt.

UITVOERING

De goedgekeurde concepten worden technisch vormgegeven en uitgewerkt in een concreet design. Het webdesign wordt uitgewerkt in een CMS naar voorkeur, zoals WordPress. Wanneer het design perfect is, buigen wij ons gezamenlijk over de invulling van de pagina’s, zoals het toevoegen van foto’s en content.

VOORBEREIDING

Wanneer de website compleet is, kan deze officieel gelanceerd worden, waarmee uw website toegankelijk wordt voor de buitenwereld. Tevens reiken wij u alle handvatten aan om zo snel mogelijk bezoekers te genereren. Mocht u moeite hebben bij het beheren van uw website, kunt u ons natuurlijk altijd vragen om advies!