Scroll Top
Beter vindbaar in Google
Eerlijk advies

Marketing

Online Marketing
Meer bezoekers, en meer conversies

Je hebt een keuze. U doet niets aan online marketing, of u begint er vandaag mee! Een succesvol bedrijf doet dat laatste. U kunt mij inschakelen voor een breed scala aan diensten. Bij een samenwerking met DaanWerkelijk denken wij niet alleen mee op het gebied van SEO. Wij denken in de breedste zin van het woord mee aan het halen van resultaat. Ik biedt u zoekmachine optimalisatie, Google Ads, professionele webteksten, conversieoptimalisatie, social media en e-mailmarketing aan. Ideaal is een mix van deze diensten, dat werkt dan ook het beste.

Uw merk versterken?

Ik adviseer u graag

Online marketing bureau - Gericht op resultaat

Waarom moet u een online marketing bureau inschakelen? Als online marketeer kan ik het internet optimaal gebruiken om meer relevante bezoekers naar uw website te trekken en ook daadwerkelijk wat uit deze bezoekers te halen. Deze website bezoekers moeten uw website natuurlijk niet direct verlaten, maar moeten worden omgezet in een lead. Een lead kan voor elke ondernemer anders zijn, direct een verkoop, een contactmoment of een download. Ik kan ook uw online rendement verhogen. Bent u een reeds gestarte ondernemer of de lokale ondernemer om de hoek; voor iedere ondernemer is online zichtbaarheid een must om resultaat te halen, dus ook voor u.

Resultaatgerichte online marketing
Online Marketing

Online marketing bureau

Als online marketeer maak ik gebruik van meerdere technieken en tactieken die u naar een hogere positie in Google brengen. Een direct gevolg hiervan is dat uw online rendement zal verhogen. Om uw online vindbaarheid in zoekmachines en de rest van het internet te verbeteren, moeten verschillende onderdelen van uw website aangepakt worden: van het schrijven van content tot aan linkbuilding.

Alles begint bij het optimaliseren van uw website voor zoekmachines. Dit wordt zoekmachine optimalisatie, of in vakjargon SEO (Search Engine Optimalisation) genoemd. Deze vorm van online marketing zorgt voor meer leads voor de minste kosten. Uw website zal beter vindbaar worden in zoekmachines, zonder maandelijks terugkerende kosten. Graag vertel ik u hier persoonlijk meer over.

Beter online vindbaar

Online succes kan alleen worden bereikt als u uw concurrentie voor blijft. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) kunt u beter gevonden worden voor de lange termijn, terwijl ik er met zoekmachine marketing (SEA) direct voor kunnen zorgen dat u hoger in Google komt te staan. Met uw website bovenaan in Google komen?

Wist u dat google aan de hand van meer dan 200 factoren bepaald op welk trefwoord u scoort en op welke positie u komt te staan. Het is dan ook belangrijk om uw website te voeden met deze factoren, denk daarbij aan content, afbeeldingen, metadata, interne links, etc.. Per pagina kan ik uw website optimaliseren zodat u beter gaat scoren op uw trefwoorden waarop u gevonden wilt worden.

Online Vindbaarheid

DaanWerkelijk maakt gebruik van meerdere tactieken om bezoekers naar uw website te trekken. Het optimaleseren voor zoekmachines is een, maar het is pas succesvol als er ook resultaat behaald wordt. Bezoekers aantrekken is pas het begin. Bezoekers moeten converteren in leads, samen kunnen we ook dit proces tot een goed einde brengen.